top of page
IMG_1332-Edit.jpg

MINÄ

Facebook sivuillani on lisää kuvia - käythän kurkkaamassa :) 

Katja Heiskanen

Elämässäni on aina ollut haaveita ja unelmia, joita kohti olen matkannut. Viimeisin iso haaveeni toteutui keväällä 2019, kun valmistuin ammattivalokuvaajaksi. Matkani valokuvaajaksi on alkanut jo kymmeniä vuosia sitten,,, Kamera on kulkenut mukanani lähes kaikkialle. Viimeisin kipinä ammattikuvaajaksi ryhtymiselle tuli kuvatessani ensin omia koiriani, sitten ystävien ja pian huomasin kuvaavani myös ystäviäni ja heidän lapsia. 

Nyt minä olen tässä ja sinä siinä!

Valokuvaan tällä hetkellä sivutoimisesti, pitäen kuvaamisen mukavana harrastuksena elämässäni. Päätyöni teen luokanopettajana pienten lasten kanssa. Olen äärimmäisen onnellinen siitä, että saan tehdä töitä, joista pidän kovasti. Sivutoimiseksi yrittäjäksi aloin kesällä 2019.

Teen kuvauksia omassa, upeassa studiossani tai miljöössä lähinnä Rovaniemen alueella, mutta pyydettäessä myös muualla. Tällä hetkellä kuvaan aika paljon perheitä, lapsia ja lemmikkejä. Jokainen kuvaushetki on minulle tärkeä - arki ja juhla. Kuvani ovat aika valoisia, niissä saa näkyä jotain vanhaa sekä ripaus rustiikkia ja rosoisuutta. Kuvaushetkestä pyrin luomaan sellaisen, jossa sinun ja minun olisi helppo ja hyvä olla. 

Olisi ihanaa, jos nähtäisiin...

Katja

 

 

bottom of page